AaB jagter sjette Superliga-sejr på stribe

24 september, 2012 | 07:01
Arkiv

 
Med en sejr mandag aften over Esbjerg vil AaB nå sin højeste pointhøst nogensinde efter de første ti spillerunder i Superligaen.
AaB har dog ikke slået Esbjerg i de seneste syv indbyrdes Superliga-opgør eller siden november 2008.
 
AaB’s cheftræner Kent Nielsen har da også stor respekt for esbjergenserne, som senest besejrede OB med 3-0.
 
– Esbjergs velfortjente sejr i sidste uge havde været undervejs længe, for det har kendetegnet dem, at de har spillet med masser af energi.
 
– De tre point mod OB kan kun have givet dem endnu mere energi og optimisme, og faktisk råder Esbjerg også over en både stærk og bred trup, påpeger Kent Nielsen.
 
– For vores eget vedkommende så nyder vi den nuværende periode, men samtidig er vi enormt ydmyge og stiller hele tiden endnu større krav til hinanden. Spillerne har hidtil været gode til at lukke ned for den seneste kamp og hurtigt rette fokus mod den kommende udfordring i en tæt liga, hvor der i alle opgør er reel mulighed for point for alle hold.
 
– Mod Esbjerg forventer vi en livlig affære med aggressivt pres fra begge mandskaber, men forhåbentlig kan vi endnu engang lukrere på den fantastiske opbakning fra lægterne på Nordjyske Arena, siger Kent Nielsen, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:
 
1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Nicholas Gotfredsen, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft og 30 Kayke.
 
På skadeslisten har AaB Thomas Augustinussen og Kasper Bøgelund
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder