Manden bag det Entreprenante Universitet besøger AAU

23 september, 2012 | 10:31
Arkiv

 

I Nordjylland arbejder universitet, erhvervslivet og det offentlige allerede tæt sammen, men man kan altid blive bedre. Derfor får Aalborg Universitet besøg af Stanford-professor Henry Etzkowitz, som er ophavsmand til ideen om samarbejde mellem universitet, erhvervsliv og det offentlige som vejen til vækst.
 
 
– Etzkowitz er manden, der står bag Triple Helix-modellen og begrebet om det Entreprenante Universitet, som handler om, at samarbejde mellem universitet, erhvervsliv og offentlige myndigheder er vejen til innovation og dermed vækst og arbejdspladser. Det praktiserer vi allerede i stor grad i Nordjylland, men som vidensinstitution kan vi selvfølgelig også lære nyt, så derfor ser vi meget frem til at høre Etzkowitz´ foredrag og lytte til hans anbefalinger i den efterfølgende paneldebat med regionens erhvervsfremmeaktører, siger fakultetsdirektør på Aalborg Universitet, Niels Maarbjerg Olesen.
Læs mere her.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder