Naturvidenskabsfestival i Aalborg Zoo

21 september, 2012 | 06:18

 

For 5. år i træk kan både gæster og skoleelever besøge Dansk Naturvidenskabsfestival 2012. Aalborg Zoo slår dørene op for et sandt oplevelsesmekka fra lørdag d. 22. til torsdag d. 27. september (uge 38 og 39). Weekenden d. 22. og 23. september er for alle naturvidenskabsinteresserede, mens hverdagene mandag d. 24. til torsdag d. 27. september er målrettet elever i 4.-10. kl.
 
Naturvidenskab på den sjove måde
Årets tema er ”Alt dét vi ikke ved”, og her kan man både se og prøve kræfter med eksperimenter inden for naturfaglige emner som: Klima og miljø, natur- og dyreliv, teknik og IT, sundhed, transport og bevægelse samt byggerier i menneskers og dyrs verden.
 
Formålet med Dansk Naturvidenskabsfestival er at vise især børn og unge spændende og sjove eksempler på, hvad naturvidenskab handler om, så de får lyst til at få endnu mere at vide. Sidste år deltog over 2500 weekendgæster og knap 6.000 nordjyske skoleelever i festivalen, der bød på et væld af naturvidenskabelige aktiviteter, som eleverne selv kunne være med i.
 
 
Program for DNF 2012
På plænerne rundt om i Zoo er der opstillet telte, hvor gæsterne kan møde formidlere fra gymnasier og videregående uddannelser. Gæsterne kan deltage i naturvidenskabelige aktiviteter og få forklaringen, som ligger bag.
 
I weekenden d. 22. og 23. september er aktiviteterne åbne kl.11-14.
I hverdagene d. 24.-27. september er aktiviteterne åbne kl.10-13.
 
Hvad koster det?
I weekenden d. 22. og 23. september koster det normal entrépris til Aalborg Zoo, at besøge Naturvidenskabsfestivalen. Der er gratis entré til Naturvidenskabsfestivalen for tilmeldte folkeskoler på hverdagene mandag d. 24. til torsdag d. 27. september.
 
Hvem står bag?
Festivalen er arrangeret af Aalborg Zoo, University College Nordjylland, Aalborg Universitet, Aalborg Tekniske Gymnasium, Aalborghus Gymnasium og NTS-Centeret i samarbejde med Aalborg Kommunes skoletjeneste, fem gymnasier og en række sponsorer.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder