Tryk nummer 100.000 fik Leonard Cohen

20 september, 2012 | 05:52
Presse

 
Efter indvielsen af De Syngende Træer i Kildeparken i begyndelsen af juni kom tryk nummer 100.000 kort efter middag onsdag den 19. september. Dermed er den nye oplevelse af syngende træer i Kildeparken blev en stor succes, siden sir Cliff Richard under stor publikums- og pressebevågenhed åbnede parkområdet den 6. juni.
Med et stort smil og megen overraskelse modtog Alice Rodovsky fra Aalborg en buket blomster og to billetter til en valgfri forestilling i den kommende sæson. Og Alice Rodovsky kunne ikke have været et bedre valg.
Hun trykkede på Leonard Cohen, som hun for nyligt hørte koncert med i Mølleparken, og desuden kom hun lige fra et større billetkøb i AKKC.
– Min mor er en ældre kvinde, og det bedste jeg kan give hende og mig selv er oplevelser, så vi skal ind og høre Wiener Johann Strauss koncertgalla og så operakoncerten med Guido Pauevatalu, fortalte Alice Rodovsky.
Selvom hun var bekendt med De Syngende Træer, var det første gang Alice Rodovsky besøgte parkområdet, hvor store internationale stjerner har plantet et blivende og levende bevis på deres koncert i Aalborg.
– Jeg kendte De Syngende Træer fra aviser, og fordi jeg følger meget med i kultur i Aalborg, og jeg elsker at komme i Aalborghallen. Det er her jo også en dejlig oplevelse, fortalte hun, mens Leonard Cohen kælent sangen Suzanne, som han sang den i Mølleparken.
Med 100.000 tryk på 74 dage betyder det, at træerne i gennemsnit har spillet 1350 gange i døgnet, siden sir Cliff Richard trykkede på sin egen stander med blandt andet Congratulations i juni. Og tillykke med en ny Aalborg attraktion, kan man vist godt tillade sig at knytte til Kildeparken og De Syngende Træer.
 
Foto: Alice Rodovsky fra Aalborg blev den, der trykkede for 100.000 gang på et af De Syngende Træer i Kildeparken. Og til hendes store overraskelse dukkede pludselig teknisk chef Anders Jespersgaard fra Aalborg Kongres & Kultur Center op med blomster og billetter.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder