Grøn Butik kampagne i Aalborg City

19 september, 2012 | 12:48
Arkiv

 

Torsdag den 20. september fra kl. 11 afholder Aalborg Kommune og Aalborg City en kampagne i Aalborg Midtby med fokus på brugen af god kemi i Aalborgs butikker.
 
I den berømte Brundtland Rapport fra 1987 fremgår det blandt andet, at bæredygtighed handler om at skaffe ”menneskene og miljøet det bedste uden at skade fremtidige generationers mulighed for at dække deres behov”. Derfor vil elever fra Nr.Kongerslev-Komdrup Friskole under mottoet GOD KEMI MELLEM GENERATIONER gå rundt mellem butikkerne og opfordre dem til at bytte deres ’dårlige kemi’ ud med ’god kemi’ – symboliseret ved en flaske svanemærket rengøringsmiddel. Herigennem lyder opfordringen så også til, at vi alle gør vores til, at de næste generationer også får mulighed for at udfolde sig.
 
Kampagnen starter ved ’Frøspringvandet’ i Bispensgade.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder