Vicki Berlin i forrygende farce

17 september, 2012 | 13:00
Presse

Vicki Berlin og fem af Danmarks morsomste skuespillere kan opleves i komedien ”Når katten er ude…” i Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center fredag 21. september.
Der er lagt op til et godt grin og en hylende morsom aften, når Comedieteatret gæster Aalborg med komedien ”Når katten er ude…”. Medvirkende er skuespillerne Vicki Berlin, Iben Dorner, Pernille Schrøder, Peter Oliver Hansen og Karsten Jansfort.
Søren er gift med Louise, og han løber hver onsdag. Henrik er gift med Marianne, og han går hver onsdag til billard. Det er i hvert fald det, de siger de gør, mens alle har affærer med alle. Den dag ”katten” kommer for tidligt hjem, står afsløringerne i kø og alle bliver viklet ind i et hylende morsomt spind af løgne, bortforklaringer og pinlige afsløringer.
Stykket er skrevet af den prisvindende engelske forfatter Derek Benfield og med Comedieteatrets opførelse har forestillingen Danmarkspremiere. Instruktør på forestillingen er Joy Maria Frederiksen.
Yderligere information
Billetpriser A: 350,- B: 330,-. Billetter kan købes via vores billetkontor på tlf. 9935 5566 eller via www.BILLETnet.dk og www.akkc.dk.
 
Om skuespillerne:
Vicki Berlin – en humørbombe, der i sommer blev tildelt ”Årets Dirch” for sin fremragende medvirken i Nykøbing Falster Revyen sidste sommer og vinteren igennem er fast indslag i Live fra Bremen
Iben Dorner – en varmblodet skønhed, som sidste år kunne opleves i ”Borgen” på DR og tidligere spillede rollen som den forførende Eliante i ”Misantropen” på Det kongelige Teater.
Pernille Schrøder – en stilsikker komedienne som repræsenter vores teaterselskab på spindesiden og som i vinter spillede den slagfærdige Tante Bibi i ”Mamma Mia” i Århus Musikhus.
Peter Oliver Hansen – en komisk karakterskuespiller der i vinter medvirkede i en anmelderrost ”Den Gerrige” på Det Kongelige Teater og som tidligere har rejst landet rundt med populære forestillinger.
Karsten Jansfort – COMEDIETEATRETS aktør på herresiden, der sandsynligvis igen får fingrene i klemme i en indviklet affære, ligesom han har fået det hele sidste efterår som en af de bærende komiske kræfter i ”SUGAR”.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder