Talentpris til Lise Baastrup

17 september, 2012 | 08:42
Arkiv

Skuespiller ved Aalborg Teater Lise Baastrup, modtog den 13. september ”Believe in You”-prisen ved den årlige Lauritzen prisuddeling.
 
Begrundelse
”Lise Baastrup har en fantastisk musikalitet og en stemme så smuk, at hun kunne gøre karriere bygget på den alene. Men Lise har mere at byde på! Hun har en komisk begavelse, – overdådig og burlesk. Som skuespiller er hun intuitiv, generøs og original.
 
Efter endt uddannelse på Skuespillerskolen i Århus og et travlt freelance år, er Lise fastansat på Aalborg Teater, hvor hun også smukt dækker det dybt seriøse rollefag. Hun har en kraft, som kan blæse alle af banen, – men i TV har hun også fået vist den stille og sårbare side af sit store og originale talent. Dig er det kun en af, Lise! “We believe in you”!
 
Believe in You-prisen
Prisen uddeles til unge talenter, som har gjort sig flot bemærket i løbet af året eller som i det hele taget har markeret sig som store talenter med et flot potentiale, der er værd at satse på.
 
Lise er lige nu aktuel i forestillingen Jeppe på bjerget.
 
Tillykke
Et stort tillykke til Lise Basstrup – og et stort tillykke til Marianne Høgsbro, der var nomineret til den fornemme Lauritzen pris.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder