Japansk popkultur i international særklasse

17 september, 2012 | 08:10

Er det teater, trylleshow eller musik?
Er det multimedieshow, akrobatik eller comedy?
Technodelic Comedy Show er det hele!
 
Skråen, den 5. oktober, kl. 20.00.
 
De har høstet store, internationale priser og modtaget anmeldernes udelte begejstring verden over. Til september gæster den japanske performance-gruppe SIRO-A Danmark og begynder deres turne i Helsingør på Kulturværftet 22. September, og kan i Nordjylland opleves 5. Okt. på Skråen i Nordkraft.
Siro-A kalder deres show for ”Next Generation Of Entertainment” og selvom det skal tages med et glimt i øjet, så er det egentligt en meget god beskrivelse af det show gruppen er på Europa-turne med. I øjeblikket gæster Siro-A Tyskland, hvor de får mange roser af både pressen og publikum.
 
Showet henvender sig til alle, der gerne vil underholdes og overvældes af en kombination af comedy, dans og multimediedesign – og her i en skøn blanding der byder på overraskelser og også nok skal få de mindre gæster op af stolene. Brugen af ikoner som fx Super Mario, symboler fra IT-verden kombineret med dygtig præcisionsdans, skægge tvist og flotte projiceringer – alt sammen krydret med en kæk holdning til underholdning – gør showet meget familievenligt.
 
Performancegruppen Siro-A kommer fra Sendai i Japan og består af seks medlemmer. I Japan har Siro-A deltaget i såvel tv-shows, reklamer som store musikfestivaler, bl.a. Summer Sonic 2010. Gruppen har modtaget adskillige priser, herunder Bronze Award på Geisha # 7 og Kindo Award i Tokyo COMP # 2. Siro-A deltog i august 2011 på Edinburgh Festival Fringe 2011 til udsolgte shows, modtog 4-stjernede anmeldelser og vandt også Spirit of the Fringe Award 2011.
”I mine 10 år som koncertanmelder har jeg aldrig oplevet et show, der kom i nærheden af Siro-A’s. Kreativiteten, timingen, koreografien og det interaktive musikalske element er fra en anden galakse. Hvis du skal se et show i år så sørg for, at det bliver Siro-A”, Simon Staun, Fyens Stiftstidende, 14. sept. 2012
 
”Et visuelt show i særklasse og en god del slapstick-humor”
Frederiksborg Amts Avis, 7. sept. 2012
 
”På en helt unik vis blander Siro-A en masse elementer til en legesyg udforskning af muligheder i et interaktivt multimedieshow, som vi herhjemme ikke har set magen til”, Helsingør Dagblad, 8. sept. 2012
 
★★★★“This is a Spectacular Visual Experience!” BroadwayBaby
★★★★ “This is a Technical Marvel!” ThreeWeeks
“Absolute treasure trove of delights!“ Total Theatre Magazine
Winner of “Spirit of the Fringe” Award 2011
 
Visuel magi i verdensklasse
Det kan være en anelse svært at forklare, hvad det egentlig er for en oplevelse man som publikum kan forvente sig, når man sætter sig i de bløde stole og venter på, at ”The Technodelic Comedy Show” kan begynde. For det er både visuel magi, når de japanske artister blander hightech video-projektions-teknologi og optiske illusioner. Og det er en musikalsk oplevelse når Dj’en sammen med den visuelle designer smelter musikken og det visuelle univers sammen. Et par ting er stensikre; Det er både magisk, vildt og underholdende.
 
Et digitalt persongalleri
Blandt SIRO-A’s karakteristiske performances kan publikum glæde sig til at møde The Barcode Man, Human Layer, Movie Catcher, Box Man, Smash Fitter og Twinkleman, hvor man udnytter LED-teknologien i kostumer, digitale lyde og den synkrone bevægelse på scenen. Hver del af showet er enkel visuel magi og involverer publikum, uanset om det handler om at sample stemmer, billeder eller om at mikse billede og lyd i realtid på scenen.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder