Claus Meyer – Stjernekok og madentreprenør

17 september, 2012 | 05:55
Presse

Claus Meyer fortæller blandt andet om sin barndom på Lolland, om et skelsættende ophold som ung mand i huset i Frankrig og om sit liv i dag som madentreprenør med knap 500 ansatte og far til tre piger.
 
Stjernekokken fortæller om sit arbejde med at rejse det nordiske køkken og hudfletter den danske madkultur og den fremherskende sundhedsopfattelse, og viser hvor lidt der skal til for, at vi får en smuk og sanselig madkultur, vi kan være stolte af at videregive til vores børn.
 
Hør Claus Meyer fortælle om de seneste begivenheder i hans professionelle liv og om projektet i Vridsløselille.
 
Vi har samlet en spænde inspirationsside, som giver et indtryk af Claus Meyer’s store engagement
 
Torsdag den 27. september 2012 kl. 19:00 -20:30 i Haraldslund Bibliotek, Biblioteket.
 
obs! I det trykte program har biblioteket fejlagtigt skrevet at arrangementet med Claus Meyer er på Hasseris Bibliotek, – det er ikke korrekt. Arrangementet er på Haraldslund Bibliotek.
Tilmeld her

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder