Lars Lilholt spiller nye sange i Aalborg

16 september, 2012 | 08:21
Presse

 

 
13. november har musikglade aalborgenserer en unik mulighed for at opleve en anderledes Lilholt-koncert, når Lars Lilholt præsenterer sange fra sit kommende album på Skråen.
 
Efter 4 års pause er Lars Lilholt Band nu klar til at sende en ny CD på gaden. Det sker 19. november og titlen er Stilheden bag støjen. I den anledning drager Lars Lilholt med 3 af sine musikere ud på en akustisk koncertrække på udvalgte spillesteder i landet.
 
Normalt når Lars Lilholt gæster Aalborg, er det med fuldt band, hvor Skovrocks Amfiscene danner ramme for flere tusinde feststemte publikummer og et band, der altid forstår at holde gang i folkefesten til sidste tone forsvinder ud i sommernatten.
 
Det vil være en markant anderledes oplevelse, der venter i Aalborg 13. november. Her inviteres publikum helt tæt på Lars Lilholt og på de nye sange fra det kommende album. Musikerne har byttet el-guitarer og synthesizere ud med akustiske instrumenter, og Lars Lilholt, der er en fantastisk fortæller, vil denne aften tage publikum med på den mentale rejse, der ligger bag tilblivelsen af sangene og albummet.
 
Lars Lilholt fortæller:
 
“En sang er en drøm, der bliver vækket til live og får et liv ved at knytte sig til sangeren og publikum. Jeg har igennem årene skrevet alle de her sange, for at finde ud af, hvad det er, de vil fortælle mig. Det gælder i særdeleshed også sangene på Stilheden bag Støjen, og jeg glæder mig til at udforske dem sammen med publikum i Aalborg”
 
Udover de 11 nye sange vil aftenens koncert også byde på nye akustiske versioner af udvalgte hits og sange fra Lars Lilholts store bagkatalog.
 
Kun få billetter
Man skal skynde sig, hvis man ønsker billetter til denne særlige koncert med Lars Lilholt. Modsat sommerens store friluftkoncerter er denne koncert for et siddende publikum, og der sættes derfor kun omkring 400 billetter til salg.
 
 
Yderligere info om arrangement og billetkøb: www.skraaen.dk
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder