App Det Grønne Guld

14 september, 2012 | 08:56
Arkiv

 

Find naturen med din telefon. Aalborg Kommune lancerer applikation med Det Grønne Guld.
 
En applikation med de grønne områder, skove og parker samt de kommunale naturvejlederes naturture er nu tilgængelig til iPhones og Android telefoner. Du kan også finde vej til de gode badestrande, hundeskove, mouitainbikeruter og primitive lejrpladser.
 
I sensommeren 2011 sendte Aalborg Kommune bogen ”Det Grønne Guld” på gaden. Bogen indeholder beskrivelser og et oversigtskort over Aalborg Kommunes smukkeste og mest værdifulde grønne områder. Den oversigt er nu tilgængelig via mobiltelefonen sammen med de kommunale naturture. Applikationen indeholder søgefaciliteter på såvel lokaliteter som aktiviteter, og der er mulighed for at sende kommentarer og gode forslag til kommunen via applikationen.
 
Med applikationen håber kommunen, at endnu flere borgere og turister vil benytte det store og brede udvalg af grønne områder, som kommunen har.
 
Scan QR koden
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder