Four good looking young Irishmen søger publikum til irsk aften

13 september, 2012 | 06:17
Presse

 
Europahallen bliver omdannet til irsk pub med borde, bar, Irish stew og hed, ung irsk folkemusik, når The Kilkennys gæster Aalborg for første gang
 
De fire unge, irske folkemusikere Dave, Robbie, Adam og Tommy, der gemmer sig bag The Kilkennys, repræsenterer noget af det mest energiske og lidenskabelig irske musik. Bandet gæster for første gang Danmark, og optræder i Europahallen fredag den 19. oktober, så der er al mulig grund til at hanke op i kærester, venner, kone og andet godtfolk, og drage mod den skønne aften.
The Kilkennys er et af de ypperste originale 4-mands ballade grupper, de har underholdt publikum over det ganske Irland og turneret internationalt i blandt andet Skotland og USA. Deres unikke og dygtige spillestil og vokale talent, har gjort dem til et elsket band, kendt for at arbejde hårdt og energisk ved deres livekoncerter. Den kommende internationale turné er sat op for at følge op på udgivelsen af deres debut album og live-dvd ” Meet the Kilkennys”, der udgives på Dolphin Records.
 
Bandet blev oprindeligt dannet af Adam Cashin (bodhran og percussion), Dave Cashin (mandolin, banjo, guitar, fløjte) og Tommy Mackey (basguitar), mens de gik i skole på St. Kieran ‘s College i den irske by Kilkenny, der ligger i det sydøstlige Irland. Robbie Campion (guitar banjo og mandolin) kom senere ombord for at fuldføre bandets unikke vokal og musikalske lyd.
 
The Kilkennys har delt scene med nogle af landets mest prominente musikalske ikoner, herunder Shane McGowan og Finbar Furey, og har turneret Skotland og USA med stor succes.
 
FAKTUELLE INFORMATIONER
Billetterne til bord-koncerten koster 198 kr. (ex. gebyr) og Irish stew kan tilkøbes for 109 kr. ved billetbestillingen (serveres fra kl. 18.30). Billetterne sættes i salg torsdag den 13. september kl. 10 i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller via akkc.dk og BILLETnet.dk.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder