Verdensklasse-målmand fra Barcelona til Aalborg

12 september, 2012 | 06:49
Arkiv

 

 
Den 25-årige svenske landsholdsmålmand, Johan Sjöstrand, skifter med øjeblikkelig virkning fra Barcelona til Aalborg Håndbold.
 
Johan Sjöstrand har de seneste to sæsoner spillet for den spanske storklub FC Barcelona og har bl.a. været med til at vinde Champions League. Før da var den 1,95 meter høje keeper i to sæsoner i SG Flensburg-Handewitt, og han var med sit spil stærkt medvirkende til den svenske succes ved OL i London. Han debuterede som 16-årig for IFK Skövde i den svenske liga.
 
– Aalborg Håndbold har et stærkt hold, og klubbens ambitioner matcher de ønsker, jeg har med min håndboldkarriere. Den danske liga er meget stærk, og jeg synes, at vi i Aalborg har holdet til at spille med om medaljerne. Jeg kender mange af spillere i forvejen, så jeg var ikke i tvivl, da jeg kom i dialog med klubben. Jeg har også ladet mig fortælle, at stemningen til kampene i Gigantium er fantastisk, siger Johan Sjöstrand, der har spillet 56 A-landskampe for Sverige.
 
– Johan Sjöstrand er en klasse-keeper, og med ham og Ole Erevik på den position er vi dækket ind på absolut højeste niveau, siger direktør Jan Larsen. Johan Sjöstrand er en målmand, der er aggressiv i sit spil, lyn-hurtig og kommer med erfaring fra de store ligaer i Tyskland, Spanien og på det svenske landshold. Vi er stolte over at kunne præsentere en så stærk duo som Erevik og Sjöstrand, udtaler Jan Larsen.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder