Stor international windsurf konkurrence er tilbage i Klitmøller

12 september, 2012 | 05:48
Presse

 
Siden succesen i 2010 har windsurf world cuppen PWA ført til, at konkurrencen endnu engang, finder sted i den legendariske og kendte by Klitmøller, som også går under navnet Cold Hawaii – et meget attraktivt sted, som tiltrækker surfere fra hele verden.
Turneringen består af verdens bedste mandlige windsurfere, som kæmper om vigtige point og titlen som verdensmester i disciplinen “Waveperformance”.
Eventen er en del af den professionelle world cup, der er en serie af konkurrencen over det meste af verden. “Waveperformance” foregår i bølger, hvor deltagerne udfører spring og loops -et virkeligt fantastisk syn at overvære.
Red Bulls unge atleter Kai Lenny og Philip Köster deltager også i turneringen. Philip Köster tog sidste år titlen som verdensmester, så det bliver spændende at følge ham i år.
Philip Köster har udviklet sig meget det seneste års tid og træner i øjeblikket på en tre dobbelt front loop, som han måske tester i løbet af konkurrencen.
Begge har surfet siden de var helt små og har på rekordtid opnået virkelig gode resultater og er unikke i forhold til deres alder og resultater.
Philip Köster er 18 år gammel og Kai Lenny er 19 år.
Windsurfing world cuppen PWA finder sted i Klitmøller fra d. 19-23. september 2012
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder