Seniorsurfdag på alle kommunens aktivitetscentre

12 september, 2012 | 10:25
Arkiv

Digital skattejagt er et af tilbuddene, når der inviteres til seniorsurfdag i morgen torsdag den 13. september.
 
Seniorsurfdagen er landsdækkende, og i Aalborg Kommune sættets alle sejl til, så kommunens seniorer kan øve sig i at være digitale.
 
”Vi forventer at møde rigtig mange interesserede borgere på Seniorsurfdagen, hvor kommunen udover den digitale skattejagt vil introducere alle interesserede til vores tilbud om blandt andet hjælp til bestilling af NemID”, fortæller projektleder i Ældre- og Handicapforvaltningen Pia Therkildsen.
 
Seniorsurfdag holdes på alle kommunens 40 aktivitetscentre, der er digitale ambassader, hvor borgerne kan få adgang til en computer for at udføre digital selvbetjening og de kan få hjælp og vejledning efter behov af frivillige ældre.
Samarbejde med Ældre Sagen
 
Aalborg Kommune har indgået et tæt samarbejde med Ældre Sagen, hvor Ældre Sagens IT instruktører hjælper borgerne og de frivillige med blandt andet bestilling og aktivering af NemID. Borgerne kan derfor i aktivitetscentrets trygge omgivelser udveksle erfaringer og problemløsning, og i eget tempo blive fortrolig med de digitale brugerflader.
 
Medlem af Ældrerådet Ib Hansen, formand for Ældre Sagen i Aalborg Hans Vinther Buus og rådmand Tina French Nielsen markerer åbningen af Seniorsurfdagen på Fyensgadecentret i Aalborg. Det sker i morgen torsdag den 13. september klokken 10.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder