Aalborg bliver vært for EM i sjipning 2013

12 september, 2012 | 09:31
Presse

 

Sjippende unge mennesker fra hele Europa kommer til at fylde Aalborg Stadionhal, når Aalborg er vært for European Rope Skipping Championships 2013 fra den 25. juli til 31. juli 2013.
Omkring 700 unge mennesker forventes at deltage i European Rope Skipping Championships 2013 i Aalborg.
“Jeg er rigtig glad for, at vi for første gang skal være vært for EM i sjipning, hvor vi helt lokalt er repræsenteret med Gug Rope Skipping Team, som har et af verdens bedste hold. Aalborg er en international sportsby, og vi har efterhånden været vært for mange succesfulde sportsbegivenheder som EM i kvin-dehåndbold, VM i Bowling og senest for EM-kvalifikationskampe for U/21-fodboldlandshold. Det er vigtigt, at vi får sat fokus på både små og store idræts-grene, og så er det skønt at opleve igen og igen, at fysisk aktivet bringer masser af smil og sjov frem hos de fysisk aktive, hos tilskuerne – og som bonus er der så også dem, der bliver inspireret til selv at komme i gang,” siger Aalborgs fungerende borgmester Thomas Kastrup-Larsen.
Konkurrencerne under EM i sjipning kommer til at foregå i Aalborg Stadionhal, hvor man skal have billet for at se på. Men der bliver også rig mulighed for at opleve sjipning i bybilledet.
”Deltagerne kommer til at bo på hotel nede ved havnefronten, og mange af klubberne har allerede sagt, at de gerne vil lave opvisninger nede på havnefronten, så byen, borgerne og besøgende også inddrages og får glæde af, at Aalborg har samlet sjippere i verdensklasse,” siger Thomas Kastrup-Larsen.
European Rope Skipping Championships 2013 arrangeres i et samarbejde mellem Aalborg Kommune, Danmarks Gymnastik Forening, Gug Gymnastikforening og Gug Rope Skipping Team.
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder