3. Stop fra Gug fortolker: Romeo og Julie

12 september, 2012 | 06:58

 

Impro-teater på Store Scene, lørdag den 15. september, kl. 20.00.
 
Transformator sparker dette klassiker-år på Aalborg Teater i gang med klassikeren over dem alle, nemlig ”Romeo og Julie”. Vær med når ”3. Stop fra Gug”-drengene gi’r Shakespeares udødelige ord et meget jordnært los i røven. I dagens anledning har vi fået lov til at indtage teatrets Store Scene! Så er der plads til alle.
 
Verdens største kærlighedshistorie, måske
Improvisationsmestrene Mads, Carsten og Steffen fremfører verdens (måske) største kærlighedshistorie i en – med garanti – splinterny version. Efterfølgende er der afterparty i teatrets gård med kolde øl og varm grill. Kom og hyg med os.
 
Medvirkende
Carsten Svendsen
Mads Rømer Brolin-Tani
Steffen Eriksen
…Samt bandet “Gug All Stars”, der er sammensat af ansatte fra Aalborg Teater.
 
LØRDAG d. 15. september kl. 20.00 – Entré 30 kr / 1 klip – Dørene åbner kl. 19.30
 
OBS: Bemærk at det er en LØRDAG på STORE SCENE.
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder