Kæmpe Oktoberfest med buffet på Skråen

11 september, 2012 | 10:00

 
De to største oktober-fest bands sammen – Alpenspektakel og Vejgaard Tårnblæserlaug.
 
Kom udklædt.
 
21. og 22. september – kl. 18:00
 
Pris: 365 kr. inkl. gebyr og buffet
 

For 9. gang i træk åbner vi dørene for Oktoberfest på Skråen. Denne gang bliver det endnu større og endnu vildere. ALPENSPETAKEL der er et utroligt populært tyrolsk partyband i hele Europa er selvfølgelig med i år, men vi har besluttet at udvide festen med et ekstra band et af Danmarks populæreste tyroler partyband VEJGÅRD TÅRNBLÆSER LAUG.
Der er fadøl og mad fra den store oktoberfest-buffet i rigelige mængder, som der skal være til en OKTOBERFEST. Oktoberfest-buffeten byder på ølmarinerede kæmpeskinker, krydrede barbecue spareribs, kødfulde friskgrillede oktoberfestpølser og masse af pandestegte frikadeller. Hertil serveres både ovenbagt kartoffelmos og originale bratkartoflen med diverse tilbehør karry ketchup, stærk sennep og ægte sauerkraut. Til dessert er der nybagt apfelstrudel.
For at få stemningen helt op er der en stor gratis oktoberfestfadøl til alle der møder op udklædt.
Vi ses til oktoberfest med masser af partymusik, underholdning, mad og masser af mennesker i tyrolerdress!!

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder