AaB klar til pokaldyst onsdag

11 september, 2012 | 11:36
Arkiv

 

AaB træder onsdag ind i DBU Pokalens anden runde, når man på udebane møder IK Skovbakken.
 
Cheftræner Kent Nielsen ser således tilbage på en uge uden kampe, der har gjort AaB-truppen godt.
 
– Vi har benyttet landskampspausen til at fordøje de gode resultater, så vi er bevidste om hvad vi har præsteret. Vi har gjort det godt, men ved også, at der fortsat er mange områder hvor vi kan udvikle os.
 
– Vi er også glade for at alle vores landsholdsspillere er kommet tilbage uden skader, ligesom pausen også har været god for de af vores spillere der døjede med mindre skavanker. Derfor er det kun Kasper Kusk vi ser bort fra til onsdagens kamp, da det ville være hans tredje kamp på kun fem dage, lyder det fra Kent Nielsen inden blikket rettes mod onsdagens pokaldyst.
 
– Personligt har jeg altid været fan af pokalturneringen. Fordi det hele skal afgøres på dagen giver det en anden form for turnering, hvor de undertippede hold har chancen for at skabe en overraskelse. Vi skal så sørge for, at det ikke er os der bliver overraskelsen i morgen.
 
– Vi har naturligvis respekt for Skovbakken og erfaringen fra de øvrige Superligaholds pokalkampe viser, at der er en tæt kamp i vente. Vi har dog forberedt os til kampen som til en hvilken som helst kamp og det afgørende for os er at komme videre i turneringen, afslutter Kent Nielsen, der til opgøret har udtaget følgende 18-mands trup:
 
1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 16 Kasper Bøgelund, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Nicholas Gotfredsen, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 29 Rolf Toft og 30 Kayke.
 
Lasse Nielsen er ude med sygdom, mens Kasper Kusk og Hallur Hansson sidder over.
 
Der er kampstart til pokalopgøret kl. 17.45 onsdag aften på Vejlby Stadion i Risskov.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder