Galleri KIRK nu på Skandinaviens største kunstmesse!

10 september, 2012 | 13:26
Presse

 

Art Copenhagen d. 14. – 16. september i Forum, København.
Art Copenhagen er i dag den største kunstmesse i Skandinavien, hvor der i år efter nøje cencur, er udvalgt i alt 69 af de mest anerkendte gallerier fra henholdsvis Skandinavien, Tyskland, Holland, England, Belgien og Australien.
Galleri KIRK bryder nu her igennem bl.a. med den 39 årige danske kunstner Kirstine Roepstorff, som er en af de yngre danske kunstnere, der har slået stort igennem internationalt og har solgt billeder til prestigefyldte kunder som blandt andre Museum of Modern Art i New York og Londons Saatchi Gallery.
Kirstine Roepstorff, der er uddannet fra Kunstakademiet og bor og arbejder i Berlin, laver collager, som er kendt for sin let provokerende fusion af det dekorative look og de mere rå historier.
Herudover vil galleriet præsentere 6 øvrige kunstnere kunstnere fra ind- og udland, som vil være en blanding af etablerede og nye upcoming kunstnere.
For galleriet er formålet med deltagelse på messer, udover at nå ud til et bredt publikum, også at netværke med de øvrige deltagere og kunstnere på messen, både fra ind- og udland, med henblik på at udvide galleriets virke og samarbejdsmuligheder.
For interesserede vil der på messen udover den megen inspirerende kunst være et meget alsidigt program med talks, debat og kunstneriske indslag., som samtidig lægger op til gode diskussioner og nye vinkler på kunsten.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder