Sundhedsuge i Ældreafdelingen

8 september, 2012 | 06:52
Arkiv

 
For andet år i træk sætter Ældreafdelingen i Aalborg Kommune i uge 37 ekstra fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel gennem en række sociale arrangementer.
 
Traveture, fodboldgolf, sundhedstjek og rundboldturneringer skal være med til at styrke arbejdsmiljøet og gøre det både sundere og sjovere at være medarbejder i Ældreafdelingen.
 
”Erfaringerne fra sidste år viser, at ekstra fokus på sundhed og trivsel, og det at være sammen om en fælles aktivitet på arbejdspladserne, har en positiv betydning for arbejdsmiljøet”, fortæller ældrechef Kristian Cronwald.
 
Sundheds- og trivselsugen er en udløber af den sundhedsordning, der blev indført i maj 2010 for alle medarbejdere i Ældreafdelingen. Målet er at øge sundheden og trivslen blandt medarbejderne.
 
I år skyder Karen-Marie Lillelund sundheds- og trivselsugen i gang med et foredrag om humor som værktøj til arbejdsglæde. Det sker på mandag den 10. september på DGI Nordkraft klokken 16.
 
”Sundhed og trivsel er nøgleord, når vi taler arbejdsmiljø”, siger Kristian Cronwald, og tilføjer: Et godt arbejdsmiljø har en positiv indvirkning på samarbejdet og sygefraværet. Og et stærkt samarbejde og mindre sygefravær er det bedste udgangspunkt for, at medarbejderne kan give borgerne den bedste service”.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder