Største kongresmåned i Aalborg nogensinde

6 september, 2012 | 09:15
Presse

 
Med fem store kongresser og en omsætning for byen på over kr. 25 mio. bliver september måned den største kongresmåned nogensinde i Aalborg Kongres & Kultur Center.
 
Der bliver travlhed for Aalborgs erhvervsdrivende, når fem store kongresser rykker ind i Aalborg Kongres & Kultur Center i løbet af september måned. Den store tilstrømning af kongresdeltagere, betyder fuld belægning på byens hoteller og travlhed hos butikker, restauranter og taxaer i Aalborg.
 
Faktisk har der aldrig været så mange kongresser i samme måned i Aalborg Kongres & Kultur Center som tilfældet er denne september og det glæder direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center Ernst Trillingsgaard.
 
”Jeg er stolt over at det er lykkedes at tiltrække så mange store kongresser til Aalborg i september. Det betyder meget for byen og regionen, at så mange gæster kommer til byen og overnatter.”, siger Ernst Trillingsgaard.
 
Kongresmåneden i Aalborg Kongres & Kultur Center starter lørdag den 8. september hvor Dansk Metal afholder deres 5-dags kongres med 900 deltagere.
 
Derefter følger 3F’s chaufførkonference med 200 kongresdeltagere i dagene 15.-16. september. Den 20. september rykker Dansk Betonforening ind med 150 gæster i 2 dage samtidig med Socialdemokraternes 3-dags kongres med i alt 1100 deltagere fra 21.-23. september.
 
NNF slutter måneden af fra den 25.-28. september med deres 4-dags kongres for 500 deltagere.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder