Nordjyske villaer ligger på sidste års prisniveau

6 september, 2012 | 11:52


Salgspriserne på villaer i Region Nordjylland faldt med godt 1 1/2 pct. i august måned, men er stadig på niveau med prisen fra sidste år. Det fremgår af helt nye tal fra Boligsidens Markedsindeks, der er den mest aktuelle opgørelse over udviklingen på boligmarkedet.
Prisen på villaer i Region Nordjylland faldt lidt i løbet af august. Faldet endte på 1,5 pct., og det betyder, at salgspriserne er på niveau med september i fjor. Det fremgår af de nyeste tal fra Boligsidens Markedsindeks, som bygger på data over gennemførte bolighandler i august måned.
”Priserne har svinget lidt i nogle måneder i Nordjylland. Det kan være drevet af enkelte handler, der byder på særlige omstændigheder rent prismæssigt,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos boligsiden.dk.
Den gennemsnitlige kvadratmeterpris i Nordjylland ligger nu på knap 8.300 kroner – den laveste i de fem regioner.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder