Vicki Berlin og Jesper Asholt debuterer i Aalborg Vinterrevy

5 september, 2012 | 06:41

 
 
Vicki Berlin, Jesper Asholt, Pernille Schrøder og Henrik Lykkegaard stod bag en glad direktør Ernst Trillingsgaard i Aalborg Kongres & Kultur Center, da han præsenterede skuespillerholdet og kapelmester Jens Krøyer til Aalborg Vinterrevy 2012.
Det er nogle af årets helt store revynavne, som Aalborg dermed har på plakaten til årets vinterrevy, der har premiere 15. november og spiller derefter hver weekend frem til midten af december.
 
– Vi fejrer 60 års jubilæum i januar 2013, og som optakt til det, ville vi gerne skabe et superstærkt revyhold, og det mener jeg, vi har her med Henrik og Pernille, der spiller for 7. gang i Vinterrevyen og så de to debutanter Vicki og Jesper. Alle kommer med store revysucceser i deres kufferter, som skal pakkes til Aalborg i november, sagde en direktør i tophumør trods det store skybrud, der samtidig trak op over Aalborg, og gennede pressemødet inden døre.
Skrankepaver, politikere, magthavere og andre offentlige personager kan regne med at blive ofre i årets vinterrevy. Revyen er bygget op som en lagkagerevy med viser, sang, danseindslag og sketch. Ikke kun den siddende regering vil komme i skudlinjen, der vil også komme lokale indslag, og der er den påsejlede jernbanebro over Limfjorden og månedlange reparationen allerede nu blevet til en skarp og morsom tekst.
Aalborg Vinterrevy er landets eneste betydende revy i vinterhalvåret, og spiller for 23. gang i Aalborg Kongres & Kultur Center. Revyen er et tilløbsstykke for fest- og julefrokost glade nord- og midtjyder, som udover revyen også kan fornøje sig med Restaurant Papegøjehavens hjemmelavede julebuffet og en dans til det kendte nordjyske band, Dansekompagniet.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder