Gæstespil: Dyrene i Hakkebakkeskoven

4 september, 2012 | 11:25
Presse

 

6. & 7. september kl. 17 – UDSOLGT – 8. & 9. september kl .13.00 & 16.00 -på Det Hem’lige Teater
Billetter købes på: http://www.billetten.dk/event/34076
 
Tag hele familien med i teatret – og se – eller gense – Teater V’s prisbelønnede nyopsætning af Thorbjørn Egners klassiker – og syng med på alle de kendte sange, som: “Når en peberkage-bager…” , “Den som spiser gulerødder…”, og “Hip Hurra for Bamsefar…” – og mange flere …
 
Oplev den rørende og morsomme fortælling om den frække Klatremus, hans bedste ven Morten Skovmus, den farlige Mikkel Ræv, den rare Bamsefar, og alle de andre folkekære karakterer, i en ny forrygende opsætning med nogle af landets bedste yngre skuespillere….

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder