Fra Antarktis til tango – Argentina, Chile og Antarktis

4 september, 2012 | 08:30
Presse

 

Rejseforedrag mandag den 10. september 2012, kl. 18.00 – Hos Jysk Rejsebureau, Vesteraa 7. En rejse gennem Argentina og Chile med en afstikker til Påskeøen, Antarktis og Patagonien.
Turen starter i tangoens hovedstad, Buenos Aires, der byder på fodbold, latino rytmer og store bøffer. Herefter videre til Iguazu vandfaldende inden vi bevæger os ind i de Argentinske og Chilenske vin-regioner som ligger ved foden af de sneklædte Andes tinder. Næste stop er Påskeøen, der med sin mystik og statuer bringer folk til fra hele verden til trods for en beliggenhed meget langt væk. Efter en rejse i de varme himmelstrøg, går turen nu mod Patagonien, som indbyder til trekking i national parker, gletsjer vandring, rigt dyreliv og smuk natur. Tag med videre til Ildlandet og Antarktis, en verden af sne og isbjerge der fortryller enhver og kom helt tæt på de dyr som lever det barske liv hvor det er naturens kræfter bestemmer. Efter næsten at have krydset polarcirklen går turen tilbage over Drake strædet og Kap det gode hop, tilbage til Argentina og Danmark.
 
Kom og hør en spændende fortælling om 2 lande og 2 kontinenter der byder på langt mere end man skulle tro. Fra palme strande til isbjerge, ørken til jungle og storby til intetheden.
 
Foredraget er gratis. Husk tilmelding
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder