Tim Christensen And The Damn Crystals

3 september, 2012 | 05:57
Arkiv


Tim Christensen er uden tvivl en af de mest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie. På det seneste album “Tim Christensen And The Damn Crystals” har han valgt at udforske en mere kollektiv tilgang til sin musik, og inviterede derfor sit liveband med i studiet fra første dag. Sammen med den ualmindeligt velspillende gruppe har han skabt en melodiøs, tøjlesløs og progressiv rockmusik.
 
Tim Christensen var sanger, guitarist og komponist for et af Danmarks mest populære bands, rock-trioen Dizzy Mizz Lizzy, hvis debutalbum solgte i alt 350.000 eksemplarer i Danmark og Japan.
 
Efter opløsningen af Dizzy Mizz Lizzy etablerede Tim Christensen sig som soloartist med debutalbummet, “Secrets on Parade” fra 2000, der solgte 70.000 eksemplarer, godt hjulpet på vej af singlen “Love Is a Matter Of…”.
 
I 2002 valgte DR1 at bruge “Right Next to the Right One” som titelsang til den succesfulde dramaserie Nikolaj og Julie. Sangen blev et af Tim Christensens største hits til dato, og udkom senere på albummet, “Honeyburst” (2003). “Honeyburst” endte med at sælge mere end 130.000 eksemplarer, og blev fulgt op af et live-album optaget i de legendariske Abbey Road Studios i London i september 2004. I 2008 udkom Tim Christensens tredje studiealbum, “Superior”. Albummet blev ligesom de foregående en kommerciel succes.
 
I november 2011 udkom Tim Christensens fjerde soloalbum, der har titlen “Tim Christensen and The Damn Crystals”. Bandet består af: Lars Skjærbæk, guitar,Søren Koch, bas, Christoffer Møller, tangenter og Jesper Lind, trommer.
 
Fredag, 09/11/12, kl. 20.00 Skråen i Nordkraft
 
Billetpris: 295.00 DKK + kortgebyr og evt. leveringsgebyr

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder