Lukas Graham klar til stor scene i Aalborg

3 september, 2012 | 06:27
Presse

 

 
 
Lukas Graham klar til stor scene i Aalborg
Grahams steppeild har bredt sig også i det nordjyske, hvor han 16. marts 2013 rykker ind på den store scene i Aalborghallen til ståkoncert med plads til 3.300
Efter et halvt år med uhørt publikumstilbedelse og Youtube-dyrkelse debuterede sangeren Lukas Graham og hans tre mand store band den for cirka et år siden med albummet ’Lukas Graham’. Sammen med producerduoen ’BackBone’ har de skabt et dusin sjælfulde hits spækket med kant og dybde. ’Drunk in the Morning’ og ’Criminal Mind’ er kun få af de sing-a-long numre som efterhånden er printet ind på danskernes hjerner. Den unge sanger formår med de 12 numre på debutalbummet, at skabe ikke kun en ny stil, men en ny tone og en ny attitude indenfor dansk pop. Sangeren selv kalder sin musik for ’ghetto pop’, og selvom de håndspillede melodier fænger, er teksterne en central del af lydbilledet.
Der er sange om at dræbe sin utro kone og lyve den hjem i retten. Om at erklære sin kærlighed til den trofaste håndbajer og om den naive ’nice guy’, der tror, at det lønner sig at betale damernes drinks. Der er en ode til blowjobbet, en hilsen til gutterne på skyggesiden, et udråb fra de svigtede og svigtende skilsmissebørn, et drunk-call til en flamme og et wake up-call til den lige lovlig forelskede veninde.
Sangeren, der engang var kendt som Krunk fra Krumme synger fortællingerne, så man ikke er i tvivl om, at drengen er blevet voksen. Lukas Graham er ikke blot en sammensat, men også scenevant ung herre. Ikke blot er han skolet på sangskolen Sankt Annæ, men også af den irske folkemusiktradition. Derfor har han jævnligt stillet sig op og sunget igennem foran et blandet publikum af familie og pubgæster, siden han var otte år.
Graham og band har vundet adskillige priser og skabt en steppeild i radioerne med deres hits. Og når han har gæstet Aalborg i slutningen af september på Skråen, vender Graham og band tilbage til Aalborgs største scene i Aalborghallen lørdag den 16. marts 2013.

Billetterne til ståkoncerten koster 270 kr. og sættes i salg fra torsdag den 30. august fra kl. 12 i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99 35 55 66, på akkc.dk samt BILLETnet.dk

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder