L.O.C. drager på sin største turné til dato

3 september, 2012 | 07:12

– og spiller i Aalborghallen til november.
 
For kort tid siden gæstede L.O.C. Aalborg og høstede 5 stjerner for sin koncert, og for de som vil opleve den populære rapsanger én gang mere eller for første gang, vender muligheden tilbage, når han dukker op på Aalborg Kongres & Kultur Centers store scene i Aalborghallen fredag den 23. november.
 
Det er kun godt 3 uger siden at den udsolgte intim-turné blev afsluttet; endda med manér på en højhellig 2. påskedag. Men nu er L.O.C. klar med sin karrieres mest omfattende landsdækkende turné og med nyt album i bagagen.
 
PRESTIGE PARANOIA TOUR indeholder en sund blanding af byer ’Bangeren’ har spillet før samt en vifte af nye steder. Størrelsesmæssigt rangerer stederne fra 400 til 4000 i kapacitet så det bliver så bredtfavnende som det overhovedet er muligt og er derfor lige i L.O.C.-ånden. Liam O’Connor siger det meget præcist selv:
 
”Live går man fuld cirkel med det man har skabt, fordybet sig i og pudset til flere måneder i et mørkt studie. Så min absolut største kærlighed vil altid være at fremføre min musik, og se den blive til noget større i selskab med publikum. For at sige det helt kort; så glæder jeg mig helt fucking sindssygt meget!”
 
De seneste 5 uger har alle danskere kunne hente L.O.C.s aktuelle album Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1. ganske gratis fra TDC’s platforme. Det er der i skrivende stund ikke mindre end 300.000, der har benyttet sig af. Kampagnen har genereret over 350.000 visninger på tdc.dk og er blevet delt mere end 10.000 gange på Facebook. Nu er TDC’s download kampagne slut og den har været en overvældende succes på alle parametre – både for TDC, L.O.C. og ikke mindst de mange fans, der har fået musikken gratis.
 
Turnéen kommer til at favne både det nye album samt hele 13 års album-, demo-, feature- og EPudgivelser. En garanteret setliste af format.
 
Billetter til ståkoncerten koster 295 kr. og kan købes i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99 35 55 66 samt på akkc.dk og Billetlugen.dk.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder