Adgangskursus flytter fra Obels lokaler

30 august, 2012 | 09:29
Presse

Efter 25 år centralt placeret i Obels lokaler på Strandvejen flytter Adgangskursus nu ud af centrum til nye lokaler på Sohngårdsholmsvej 51 A. Adgangskursus overtager første og anden sal i bygningen og får bl.a. Produktionsskolen, AAUs Institut for Byggeri & Anlæg og Institut for Kemi & Bioteknologi som naboer.
 
 
For Inge Stenner Rasmussen, der er studieleder på Adgangskursus er det lidt vemodigt at forlade de lokale, der har huset Adgangskursus i 25, men hun har optimismen i behold.
– Det har jeg, for når alt kommer til alt, er det jo ikke bygningerne, der gør forskellen, men uddannelsen, underviserne og de studerende. Vi har stor erfaring med, at vores studerende vokser både fagligt og menneskeligt, når de uddanner sig hos os, og at de efterfølgende klarer sig rigtig godt. Vi er generelt kendt for at gøre noget ekstra for vores studerende, og har fx lektiecafe i alle fag. Er der en elev, der har brug for individuel undervisning, klarer vi også det. Vores studerende har generelt et godt sammenhold og kammeratskab samt god kemi med underviserne, og det kommer flytningen selvfølgelig ikke til at ændre på, siger Inge Stenner Rasmussen.
Læs mere på aau.dk.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder