Mosens Dag – i Lille Vildmosecentret

29 august, 2012 | 05:51
Presse

 

Så nærmer tiden sig, hvor der igen er mosens dag. Søndag den 2. september slår Lille Vildmosecentret dørene op for en masse gratis aktiviteter.
Som altid vil gårdspladsen være fyldt med en masse spændende boder, der sælger alt fra øl til juice, fra jagtudstyr til rideudstyr. Mens man på Vildmosegaard og i selve centret vil kunne besøge lokale kunsthåndværkere, der stolt viser deres værker frem.
 
Heste og Honning
Igen i år får Mosens dag besøg af Rideklubben Isafold, der vil vise deres færdigheder på hesteryg. Og biavleren bag Vildmosehonningen kommer forbi centrets egne bier, hvor han fortæller om livet i bistaden, samt hvordan det er at være biavler.
Dagen byder også på lidt musik i form af jagthornsblæsning. Per Iversen fra Aalborg Jægerklub, har gennem mange år undervist i jagthornsblæsning og vil give en demonstration på hans kunnen.
Dette indslag passer godt til en anden af dagens aktiviteter, nemlig flåning af et krondyr. Her vil centrets naturvejleder flå et krondyr, mens han fortæller om processen og reguleringen af krondyr i Tofte Skov og Høstemark Skov ”Der vil selvfølgelig være smagsprøver efterfølgende” forsikrer naturvejleder Jakob Konnerup.
 
Gratis tog og entré
Spar Nord sponsorerer i år entréen til hele centrets område, hvilket vil sige at man gratis kan besøge udstillingen, biografen og vildsvinene. Ydermere sponsorerer Vildmoseforeningen toget, så der også er gratis togkørsel på Mosens dag. ”Vi kører selvfølgelig så mange ture, som vi kan i løbet af dagen” fortæller kommunikationsmedarbejder Malou Jensen, ”Og selvom det er gratis at køre med, skal man lige en smuttur forbi receptionen for at få sin billet til en af dagens mange afgange.”
 
Foto: Der smages på varene
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder