The New Spring + Rosenkranz & Gyldenstjerne

28 august, 2012 | 09:10
Arkiv

 

Eksklusive siddekoncerter med The New Spring.
The New Spring udgav den 7. maj albummet Secret Armor til fremragende modtagelse. Nu inviterer The New Spring til en række siddekoncerter, hvor Bastian Kallesøe vil spille sangene fra ’Secret Armor’ og en række nye numre.
 
Sidste år spillede Bastian omkring 40 koncerter i Danmark – kun ham og en guitar. Særligt en af koncerterne har dannet baggrund for denne turné med siddekoncerter; nemlig sidste års koncert på SPOT Festival, hvor Bastian spillede foran et helt tavst publikum i Lille Sal i Musikhuset Aarhus.
 
Bastian udtaler: ”At lave Secret Armor har været en helt speciel oplevelse for mig. Det vil jeg gerne have, at koncerterne afspejler. Jeg ved ikke hvordan. Jeg vil gerne midlertidigt suspendere kroppen. Ikke det samme gamle, hvor man vågner op og ikke rigtig kan huske, hvad der skete. Jeg er træt af de samme gamle fortællinger om ”større og mere”. Det handler om at etablere et indvendigt rum. 2013 er dødt på forhånd. Der eksisterer kun 2012.”
 
Fredag den 7. september, kl. 21:00 på Studenterhuset – Entré: Kr. 50 + evt. gebyr.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder