AKKC 60 års Jubilæumsprogram – Oplevelser af de helt store!

26 august, 2012 | 05:30
Presse

 

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har denne sæson 60 års Jubilæum, som betyder, at det bliver en sæson, hvor der ikke bliver sparet på store og uforglemmelige oplevelser. Som altid vil der være kulturelle lækkerier, der spænder over et bredt repertoire når sæsonen officielt skydes i gang fredag den 24. august kl. 10, hvor billetsalget til alle sæsonens forestillinger starter.
Direktør Ernst Trillingsgaard udtaler: ”Denne sæson har vi satset på de helt store navne, og vi ser frem til at præsentere en sæson, hvor vi ikke har sparet på noget”. AKKC er klar på at gøre den 60. sæson til den bedste nogensinde!
Niveauet er lagt når legendariske Leonard Cohen sætter gang i AKKC’s 60 års jubilæums med koncert i Mølleparken i Aalborg søndag den 26. August.
Derefter er det traditionen tro Cirkusrevyen der åbner sæsonen, hvor mere end 12.000 publikummer skal opleve Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Ditte Hansen, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard sammen med resten af Cirkusrevyen.
Men oplevelsesstrømmen stopper ikke her. Der er meget mere på oplevelsesplakaten i sæson 2012/2013. Revy, komedie, stand-up, koncert, dans, musicals, kabaret, teater, opera, ballet samt en jubilæumsuge, hvor programmet ingen ende vil tage!
Jubilæumsprogram
I forbindelse med AKKC’s Jubilæum er der stablet det helt store arrangement på benene, som finder sted fra den 12. januar 2013 til og med den 20. januar 2013. Det bliver en festuge, hvor du kan opleve prominente gæster som Den Kongelige Ballet, Danmarks egne rockdrenge D-A-D og Dansk Slager Parade.
Hvis nogle er mere til latter og grin byder vi denne uge på intet mindre end genopstandelsen af Hatten Rundt, og er det mere den rytmiske musik, er der mulighed for at opleve DR Underholdnings Orkester & Bootleg Beatles. Disse og mange flere har vi linet op til vores publikum for at fejre vores 60. sæson.
Ja, dem kan du også opleve!
Fornemme og velkendte navne, som Helene Fischer, Elaine Paige og L.O.C, er kun nogle af de få nationale og internationale navne, som kan opleves denne sæson. Også sangfuglen Tina Dickow gæster Aalborghallen og der bliver sørget for den helt store musikalske fest, når komponist James Last kommer forbi det nordjyske.
Kom og rock med til Hit musicalen We Will Rock You, skabt af ingen mindre end Queen og Ben Elton. Tag på rejse til Kenya med The Kenyan Musical Theatres opløftende fortælling, om Karen Blixens oplevelser, eller bliv hjemme og julehyg sammen med Søren Dahl til Café Hack Julekoncert.
Få trænet lattermusklerne sammen med AKKC!
For at fejre AKKC’s 60 års jubilæum har AKKC flottet sig igen i år, og har hyret toppen af danske revyskuespillere til Aalborg Vinterrevy, og her er der garanti for en sjov aften. Nordjyderne, såvel som resten af Danmark, kan også glæde sig til et gensyn med de altid underholdende Linie 3, samt Andres Bo i hans første one-man show, hvor der er garanti for, at han lader maskerne falde i en ekvilibristisk tour de force af dansk humor. Vær med, når komiker Anders Matthesen stiller spørgsmålstegn ved, hvem vi er, og ikke mindst, hvem han egentlig er, i hans længe ventede one-man show ANDERS.
Balletter, musikalske oplevelser og teatermenu!
Det klassiske og traditionelle pryder også sæsonen hos AKKC! Eifman Ballet Theatre står klar til at imponere med balletversionen af Alexander Puskins roman Eugen Onegin, samt Shakespears, Hamlet. Ydermere kan vi igen præsentere balletten Nøddeknækkeren, i år fremført af Tatarstan Balletten. Smukke operaer bliver serveret af bl.a. Den Jyske Opera med Figaros Bryllup, samt Tosca.
Operakoncert med Guido Paevatalu & Trio Dolcemente og Barberen i Sevilla med Staatsoper Unter Den Liden Berlin, gæster også AKKC! Morskabsteateret er igen i år, klar med deres juleforestilling, eller oplev nogle af Danmarks sjoveste skuespillere i forestillingen Når katten er ude.
Ny, flot og ikke mindst forbedret!
Efter en længere periode med renoveringer i AKKC, åbnes dørene til et moderne og gennemrenoveret center til glæde og gavn for AKKC’s publikummer og byens borgere. Foruden udskiftning af gulve i forhal og foyen, har Aalborghallen også fået en overhaling.
Kort inden sæsonstart lancerede AKKC en ny og optimeret hjemmeside, hvorpå der nu er større integration af AKKC’s facebookside og Youtube-kanal. Overordnet er Aalborg Kongres & Kultur Center klar til at tage imod sine gæster og danne de bedste rammer for den optimale oplevelse.
Find os på Facebook!
AKKC findes også på Facebook, og her får publikum rig mulighed for at følge med i, hvad der sker i huset – fra første række! Arrangementer, nyheder, konkurrencer mm. vil løbende blive lagt ud på Facebook-sitet, hvor der også kan snige sig en lille nyhed eller to ud om de besøgende kunstnere!
KulturKlub 1’eren også på Facebook!
Kulturklub 1’eren er en klub, der er oprettet i håb om, at AKKC vil blive et kulturmødested. Her sælger AKKC 1’er sæder (enkelte, løse pladser) til en særpris, så er man alene, eller deler ægtefællen, veninden eller søsteren ikke samme smag, er der nu mulighed for, at møde andre mennesker, der deler ens interesse. Ved at blive ven med KulturKlub 1’eren på Facebook, kan man følge med i, hvad der sker i huset, hvilke særtilbud, der kan opleves, samt dele oplevelserne med andre i netværket.
AKKC står således igen i år, klar til at give publikum oplevelser af de helt store – og der er noget for enhver smag! Billetter til sæson 2012/2013 sættes i salg fra fredag den 24. august. Læs mere om de enkelte forestillinger på www.akkc.dk
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder