Mød Lisbeth Dahl – digital ambassadør

24 august, 2012 | 06:18
Presse

 
Skuespiller Lisbet Dahl er Digital Ambassadør for Senior Surf Dagen. Kom og hør om Lisbeths PC liv.
Skuespiller Lisbet Dahl er Digital Ambassadør for Senior Surf Dagen. Kom og lyt til Lisbeths erfaringer med brug af computer, NemID og IT generelt. Efter Lisbet Dahl har holdt sit oplæg vil bibliotekets ansatte fortælle om bibliotekets tilbud og forklare lidt om, hvad vi kan hjælpe dig med, når det gælder computeren og din kommunikation med det offentlige. Det er aldrig for sent at lære noget nyt, og jeg synes det er fantastisk, at der findes så mange steder rundt omkring i landet, hvor man kan komme og stille alle de dumme spørgsmål man vil, og hvor der sidder kompetente og tål-modige mennesker parate til at vise en rundt i denne vidunderlige, fagre nye verden, siger Lisbet Dahl. Aalborg Bibliotekerne afholder i efteråret flere kurser, hvor du kan lære at bruge computer, email & digitale løsninger som f.eks. SKAT eller borger.dk.
Find ud af mere ved at besøge www.aalborgbibliotekerne.dk/videnitiden samt se den digitale skattejagt der starter netop den 30. august. Tilmelding ikke nødvendigt – bare mød op:-)
 
Torsdag d. 30. august 2012, kl. 13-15
Sted: Aalborg Bibliotekerne , Hovedbiblioteket, Rendsburggade 2 , Aalborg

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder