Lang billetkø til Cirkusrevyen 2013

22 august, 2012 | 07:13
Presse

 

I næste uge lander Cirkusrevyens 2012 udgave i Aalborg, hvor flere end 12.000 publikummer over fem dage skal nyde den populære revy.
Nogle publikummer har dog allerede tænkt et år frem, så da salget til Cirkusrevyen 2013 med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Andreas Bo og Niels Olsen gik i gang mandag, var det med en lang kø både foran Billetkontoret og på telefonen.
Køen var på ca. 45 ved lugen og telefonkøen var de første timer ikke på under 40 ventende opkald, så da dagen var omme, var det trætte og glade medarbejdere i Billetkontoret, der kunne tælle salget sammen til ca. 4.000 solgte billet i lugen, på telefonen og via hjemmesiden.
Dertil kommer, at en aalborgensisk virksomhed har købt en hel forestilling, hvilket svarer til ca. 1500 billetter. Sammenlagt er det næsten halvdelen af billetterne, der er solgte eller reserverede. Og det er typisk de bedste pladser, som de revyglade nord- og midtjyder er gået efter, fortæller Marianne Flarup Johansen, leder af Billetkontoret i Aalborg Kongres & Kultur Center.
Revyen næste år er lidt senere på den pga. forlænget spilletid på Bakken, og lander som traditionen foreskriver de sidste fem spilledage i Aalborg fra 4. til 8. september 2013.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder