Wellness for dig og dine tænder

21 august, 2012 | 05:36
Arkiv

 

Få pulsen op i det røde felt eller nyd et rødt æble i boblebadet. Bagefter kan du få wellness for dine tænder. Haraldslund deltager i Aalborg i Rødt 2012, og de har taget årets tema skævt til sig med skæve priser og oplevelser.
 
Svømmehallen i Haraldslund tilbyder under Aalborg i Rødt fra den 28. august – 2. september de besøgende en rød wellnesspakke, som består af indgang til svømmehal og wellness, en rød ansigtsskrub, et rødt æble og en rød juice for 29,95 kroner.
 
”Vi har lavet skæve og billigere priser på at komme i Haraldslund Svømmehall og Wellness under Aalborg i Rødt. Det vil også kun koste 9,95 imod de normalt 25 kroner at komme i vores udendørs wellness, for vi vil gerne benytte lejligheden til at trække flere folk herind og vise huset frem,” fortæller Mai Brøndum, der er leder af Haraldslund.
 
Børn fra 7 år og opefter har adgang til Haraldslund Wellness, der byder på spa pool, varmtvandsbassin, panorama sauna, koldtvandsbruser og solbænke.
Wellness for dine tænder
 
Har du lyst til at få foretaget et grundigt tilstandstjek af dine tænder, så kig ind i forhallen i Haraldslund. Tandplejen i Aalborg Kommune tilbyder nemlig gratis tjek med efterfølgende tandpudsning tirsdag den 28. august – fredag den 31. au-gust fra kl. 15.30-18.
 
”Alle voksne kan få testet, hvor gode de er til at børste deres tænder, og så giver vi dem gode råd til at få helt rene tænder i stedet for halvt rene. Når de har fået pudset tænderne, så håber vi, at de vil gøre mere ud af det fremover. Samtidig håber vi også, at rådgivningen kan have den effekt, at forældre bliver bedre til at børste deres børns tænder. Undersøgelser viser nemlig, at hvis man er god til at børste sine egne tænder, så er man også god til at børste sine børns tænder,” siger Pia Wogelius, der er klinikleder hos tandklinikken, Lille Borgergade.
 
Pulsen skal op i det røde felt
I Haraldslund Motionscenter har du mulighed for at prøve Bodybike tirsdag og onsdag
 
”Pulsen skal helt op i det røde felt med bodybike, og der bliver mulighed for at følge sin puls på storskærm ved brug af suunto bælter. Under Aalborg i Rødt ud-låner vi bælterne gratis, dog er der et depositum på 40 kroner per bælte,” for-tæller Mai Brøndum. Tilmelding og tider se www.haraldslund.com – online holdplan.
Farverig kunstudstilling
 
I Haraldslund Motionscenter kan du også opleve værker af kunstner Helle Kornum Eskildsen, som har taget det røde element til sig.
 
”Helle Kornum Eskildsen udstiller med collager, silketryk, tryk, tegninger, over-førsler og maling. Hun bruger meget stærke og klare farver – heriblandt den røde farve,” siger lederen af Haraldslund, Mai Brøndum.
 
Det fulde program for Aalborg i Rødt 2012 offentliggøres onsdag den 15. august på www.aalborgevents.dk

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder