Tyvekost inspirerer til nyt legeredskab

17 august, 2012 | 10:00
Presse

 

Vi kender den alle sammen, Arlas grønne mælkekasse. Ofte ses den bagpå en gammel knallert, men den bliver også flittigt brugt som legeredskab i masser af børnehaver. Derfor har to nyuddannede ingeniører fra Aalborg Universitet brugt mælkekassen som udgangspunkt i deres bud på fremtidens legeredskab til børnehavers legepladser.
 
– Vi ved godt, at Arla Foods helst vil have deres mælkekasser i fred, men de findes i størstedelen af landets børnehaver, og er kommet for at blive! Så hvorfor ikke inddrage dem i stedet for at overse dem, når man designer et nyt legeredskab?, spørger de nyuddannede ingeniører Sofie Holmgaard og Josephine Gam Larsen, og legeredskabet har vakt så stor jubel i en testbørnehave, at de to ingeniører nu vil forsøge at få sat vippen i produktion, så den kan komme alle landets børnehavebørn til glæde.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder