Leonard Cohen i Mølleparken i Aalborg

17 august, 2012 | 09:10

 

For første gang kan legendariske Cohen opleves i Aalborg og det bliver til en udendørs koncert i søndag den 26. august i Mølleparken
Det er blevet august og det fine danske høstsommervejr ser ud til at holde til en dejlig søndag i Mølleparken med picnic og et af de allerstørste navne, der har gæstet Aalborg.
Leonard Cohen har været ventet på efter hans kæmpesucces med den nye cd ”Old Ideas”, som også er navnet på den kommende verdensturné, der blev indledt i Ghent i Belgien den 12. august.
Efter udgivelsen af Leonard Cohens anmelderroste 12. studiealbum ”Old Ideas” kommer den legendariske singer-songwriter og digter for første gang til Aalborg 26. august.
 
Leonard Cohen har igennem 6 årtier produceret sin kritikerroste musik, og han holder stadig standarten og er velsagtens en af de største singer-songwriters nogensinde. Med ”Old Ideas” har han nået hidtil uanede højder, da albummet debuterede som # 1 verden over og dermed blev det højest placerede album på hitlisterne i Cohens karriere. Anmeldere verden over har rost det længe ventede album til skyerne og den britiske avis The Telegraph har endda erklæret albummet et “genis værk.”
 
Med WB Yeats, Irving Layton og Walt Whitman som inspiration skød Cohen sin musikalske karriere i gang i 60’erne, og har lige siden været et inspirerende talent og en stor bidragyder til branchen. Hans sangtekster om begær, kærlighed, religion, død og afsondrethed har påvirket fans og musikere over hele verden. Med 1.330 anslåede coverversioner af hans originale sange har Leonard Cohen tryllebundet musikere som U2, REM, Nick Cave og den afdøde Johnny Cash… og mange flere!
 
Hans album ”Songs of Leonard Cohen” (1967), ”The Future” (1993) og ”Ten New Songs” (2001) kan med rette betragtes som klassikere sammen med hans smukke sange “Hallelujah” og “Suzanne”. Hans litterære geni og unikke musikalske talent er mindst lige så legendarisk som manden selv.
 
Til glæde for alle sine fans returnerer uforlignelige Leonard Cohen denne gang også til Aalborg med en af sine mest følelsesladede, gribende og legendariske koncerter til dato.
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder