Kryddersnapsetur ved Dall Villaby og Finstrupgård Kildevæld

17 august, 2012 | 05:47
Arkiv

Onsdag 22. august kl. 19-21.
Mødested: Ridecenter Finstrupgårds P-plads, Dallvej 5, 9230 Svenstrup
Arr.: Naturvejleder Esben Buch og Dall Villaby Grundejerforening .
 
OBS: Medbring små poser til urter, blade og bær.
Tag med på en lærerig aftenvandring i Østerådalen Syd, til det smukt beliggende Finstrupgård Kildevæld, som løber i Øster Å. Undervejs indsamler vi og ser nærmere på de aktuelle vilde krydderurter, bær, rødder og blomsterfrø, som er velegnede til kryddersnaps. Få nye opskrifter og inspiration til denne herlige hobby, hvor vi ”bevarer” naturen ved at sætte den på flaske. Som afslutning serveres der en række forskellige gratis smagsprøver.
Snapsesponsor er Pernod Ricard, De Danske Spritfabrikker i Aalborg. Spiselige

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder