Kunst mod ammehjerne på KUNSTEN

16 august, 2012 | 05:23
Niels Fabæk

Kunst mod ammehjerne
 
KUNSTEN giver igen i år forældre på barsel mulighed for at få et afbræk i dagligdagen og få en kulturel oplevelse sammen med deres barn.
 
KUNSTEN baby er en tilbagevendende succes, hvor forældre, bedsteforældre eller babysitter kan få en guidet rundvisning på museet af omkring 45 minutters varighed. Rundvisningen er tilrettelagt i et roligt tempo af hensyn til de små, og der er plads til både barnevogn, babypludder og gråd. Efter rundvisningen er der mulighed for at få taget et fod- eller håndaftryk af de små.
 
Arrangementet afsluttes i museumscaféens ‘børnehjørne’, hvor der vil være mulighed for at hygge med de andre på barsel. Museet har fået sponsoreret kvalitets baby- og børneudstyr, så de små gæster bliver taget bedst muligt imod. KUNSTEN baby fortsætter desuden samarbejdet med Sundhedsplejen Aalborg, der vejleder småbørnsfamilier i lokalområderne, og man kan således få en snak med en sundhedsplejerske over en kop kaffe. Fra caféens store glaspanorama ud mod Skulpturparken kan forældre desuden nemt holde øje med deres sovende baby i barnevognen.
 
KUNSTEN baby starter op onsdag den 29. august kl. 11 og herefter onsdage i ulige uger med sidste gang den 5. december.
 
Introduktion til udstillingerne og aftryk af babys fod/hånd koster almindelig entré (voksne 60 kr., årskort 150 kr.). Det er gratis, hvis man kun ønsker at møde op til den efterfølgende snak med sundhedsplejen fra kl. 12. Der er ingen krav om tilmelding. Rundvisningen er for både fædre, mødre, bedsteforældre eller babysittere, så længe man bare husker at medbringe en baby.
 
 
NB: Billede 72dpi-8151 er taget af fotograf Niels Fabæk.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder