Breaking the Silence – Soldaters vidnesbyrd på væggen

16 august, 2012 | 06:02
Presse

 
Udstillingen kan ses i Kedelhallen på Nordkraft frem til den 31. august.
 
Israelske soldaters personlige beretninger og vidnesbyrd fra deres militærtjeneste i de besatte områder vises nu i form af en fotoudstilling i KedelhallenFolkekirkens Nødhjælp står i samarbejde med den israelske organisation Breaking the Silence for fotoudstillingen. Den er sat sammen af over 60 fotos og plancher med israelske soldaters beretninger og vidnesbyrd fra deres militærtjeneste i de besatte områder.
 
Organisationen Breaking the Silence blev etableret i 2004 og består af tidligere israelske soldater, der har gjort tjeneste i israelsk besatte områder. Breaking the Silence har indsamlet og dokumenteret over 700 israelske soldaters vidnesbyrd fra deres tjenestetid på Vestbredden, i Gaza og Østjerusalem i perioden fra 2000 og frem til nu.
Organisationen arbejder med dokumentation, oplysning og bevidstgørelse i det israelske samfund om, hvordan det påvirker de israelske soldater moralsk og psykisk at gøre tjeneste i de besatte områder.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder