Stibo har købt Color Print Vadum og Scanprint

15 august, 2012 | 09:44
Arkiv

 

Stibo koncernen køber med virkning fra i dag de danske aktiviteter i Color Print koncernen og bliver samlet set det største trykkeri i Skandinavien inden for magasiner, reklametryksager og kataloger.
 
Stibo koncernen køber de danske aktiviteter i Color Print koncernen i forbindelse med rekonstruktionen af trykkerikoncernen. Købet omfatter hele trykkeriet i Vadum samt den grafiske full-service virksomhed Scanprint i Aarhus.
 
Hermed bliver Stibo koncernen med ét slag den største spiller i Skandinavien inden for trykning af magasiner, reklametryksager og kataloger.
”Der er tale om ’the perfect match’, da virksomhedernes aktiviteter supplerer hinanden på bedste vis,” siger Hans Damgaard, adm. direktør i Stibo koncernen.
Color Print er markedsledende på reklametryksager, og Stibo koncernens trykkeri Stibo Graphic er markedsleder på magasiner og kataloger.
 
Hans Damgaard siger om købet af aktiviteterne: ”Konkurrencen på trykmarkedet er international og meget skarp i dag. Købet af aktiviteterne i Color Print er en vigtig brik i en helt nødvendig konsolidering af trykmarkedet i Skandinavien. Danmark har stolte traditioner inden for trykkeri, men der er brug for at samle kræfterne i færre og større virksomheder, når vi skal kunne klare os i den internationale konkurrence.
 
375 medarbejdere
Efter købet af de danske aktiviteter i Color Print overtager Stibo’s trykkeridivision godt 210 medarbejdere, så trykkeridivisionen får i alt 375 medarbejdere.
Stibo koncernen, som kan føre sin historie tilbage til 1794, er i dag en international koncern inden for tryk og softwareløsninger til f.eks. medievirksomheder som New York Times. Blandt de mange andre internationale softwarekunder er TOYS”R”US, Sony, Philips, Marks & Spencer og Kellogg.
 
”Trykkerivirksomhed er en vigtig del af Stibo’s dna. Vi startede trykkerivirksomhed for mere end 210 år siden og har formået at effektivisere og omstille vores forretning løbende, så vi også i dag driver trykkeri med overskud. Det vil vi også gøre i fremtiden, og med overtagelsen af aktiviteterne fra Color Print koncernen får vi betydelige muskler og de helt rigtige kompetencer til at møde fremtiden,” siger Hans Damgaard og fortsætter:
 
Vi deltager gerne i den videre konsolidering, som er til gavn for kunderne, medarbejderne og aktionærerne.”

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder