Thin Lizzy på Skråen den 25. november

13 august, 2012 | 05:14
Presse

 
 
 

Thin Lizzy var et rock band fra Dublin der bragede ind på musik scenen.
med en ny frisk lyd og attitude. Forsanger og sangskriver Phil Lynott var bandets leder, og bandet nåede mange højdepunkter og har inspireret generationer af musikere med klassiske numre som “Jailbreak”, “The Boys Are Back In Town”, “Still In Love With You”, “Cold Sweat”, “Emerald” og “Don’t Believe A Word”. Thin Lizzy blev opløst i 1984 og bare to år efter døde Phil Lynott i en alder af 36.
 
Der er gået 26 år siden men musikken lever stadig og bandet består i dag af tre originale medlemmer Scott Gorham, Brian Downey and Darren Wharton hvoraf Scott og Brian var med fra starten hvor Thin Lizzy’s unikke sound med to lead guitarer og alle de kendte hits blev lavet. De resterende medlemmer er guitarist Damon Johnson (Alice Cooper, Brother Cane), Bassist Marco Mendoza (Whitesnake, Ted Nugent) og The Almighty’s Ricky Warwick på vockal og guitar.
 
Thin Lizzy gæstede sidst Danmark den 24. juli hvor der spillede support for ZZ Top – en koncert der begejstrede anmelderen og viste et band der trods alderen er i topform.
25. november – kl. 20:00
 
Pris: 245 kr. inkl. gebyr
 
SCOTT GORHAM – GUITAR
BRIAN DOWNEY – DRUMS
DARREN WHARTON – KEYBOARDS
DAMON JOHNSON – GUITAR
MARCO MENDOZA – BASS GUITAR
RICKY WARWICK – LEAD VOCALS / GUITAR

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder