Skovrock – NIK & JAY – BURHAN G – KATO

13 august, 2012 | 08:49

Så inviterer vi til party i Skovdalen på fredag med 3 navne, der både kan spille hits på hits og sætte gang i den helt store fest.
 
NIK & JAY
Der er varslet fest i skoven, når herrerne Nik & Jay indtager scenen. De er én af dansk pops største succes gennem tiderne med mere end 400.000 solgte albums siden starten i 2002. Der har altid været stil over drengene og på deres shows, så der venter garanteret noget helt specielt når Skovrock for første gang præsenterer Nik & Jay. De vil sikkert spiller numre fra det seneste album, ”Engle Eller Dæmoner”, måske fodboldlandholdets EM-sang og selvfølgelig deres gamle hits, men hey baby uanset hvad de spiller- det er Nik & Jay – det bliver fedt!
 
BURHAN G
Sangeren med den overlegne stemmeføring er udråbt til dansk pops og R&B’s største håb. Resultaterne taler næsten også for sig selv. En koncert i Multisalen den 21. april der hurtigt blev udsolgt, adskillige awards, tusindvis af solgte albums og downloadsBurhan G er et vaskeægte hit-eventyr som er totalt udsolgt på Skråen.
 
KATO
Der hersker ingen tvivl om, at Kato har indtaget tronen som Danmarks DJ nr. 1. Kato har over en årrække opnået kultstatus på klubberne, og sidste år gjorde han så sit store indtog på de danske radiostationer. Kurven har været konstant opadgående, men Kato ser ingen grundt til at stoppe her…
Så der er dømt fuld fest fremad, når KATO og vennerne rykker ud og vælter danskerne her til sommer. Han tager nogle “friends” med, han har indspillet hits med flere store navne. Hvilke han tager med offentliggøres senere, så følg med på Skråens hjemmeside eller facebook side.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder