Torsdagstræf i Huset: Jane & Shane

11 august, 2012 | 05:39
Arkiv

Succes-duo spiller forførende og original britisk folkemusik i Huset i Hasserisgade torsdag den 16. august.
 
Sted: Gården (udendørs)
Porte og døre åbnes kl. 17.30
Grillen er klar kl. 18.00
Musikken starter kl. 19.00
Mad og Musik:
Forsalg: 175 kr.
På dagen: 225 kr.
Musik:
Forsalg: 100 kr.
På dagen: 125 kr.
Alle priser inkl. gebyr!
 
En koncert med duoen Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Duoen er begavede musikere og spillemænd, der med medrivende energi skaber magiske øjeblikke, når de bringer deres forførende britiske folkemusik på scenen.
De to medlemmer af den engelsk/irske duo Jane & Shane har siden de mødte hinanden for ti år siden skabt magiske øjeblikke for deres koncertpublikum og forført med deres tryllebindende spilleglæde på scenen. Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar og vokal) har deres musikalske afsæt i den britiske folkemusik. En musiktradition der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil. Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.
Duoen mødte hinanden i København tilbage i 2000, og Danmark har siden da dannet rammen om deres musikalske aktiviteter. De brød for alvor igennem, da sangeren og satirikeren Niels Hausgaard i 2003 inviterede dem med i sit show og med ordene “engelske Jane og irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse”, erklærede sin fascination af duoens musik- og scenekvaliteter.
Siden gennembruddet i 2003 har Jane & Shanes karriere accelereret med ekspresfart, og de har efterfølgende trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark. Også på deres 3 albumudgivelser – senest ”Smile” fra 2010, hvor de krydrer den traditionelle britiske folkemusik med en jazzet sound – er deres kendetegnende engagement smittende.
Også DR har haft øje for duoens store scene- og musikkvaliteter og de blev derfor inviteret til at spille ved de traditionsrige Ledreborg Slotskoncerter i sommeren 2009 sammen med DR’s Underholdningsorkester.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder