Sangsolister i Budolfi Kirke i morgen onsdag

7 august, 2012 | 12:40

 
 

Onsdag den 8. august kl.. 19.30 indbyder Aalborg Domkirkes Sommerkoncerter til en aften med sang og orgel. De medvirkende er mezzosopranen Marie Degener Troelsen, barytonen Bo Glies Nandfred og domorganist Erling A. Thomsen.
 
Det rigt varierede program rummer såvel svenske folketoner som arier af Händel, Bach og Mendelssohn samt duetter af Franck og Purcell. Domorganist Erling A. Thomsen bidrager med orgelmusik af Bach samt franskmanden Marcel Lanquetuits forrygende Toccata i D-dur.
 
Marie Degener Troelsen debuterede i 2005 fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium og er nu ansat i koret ved operaen i Malmø. Bo Glies Nandfred, uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, er ansat i Operakoret på Det Kgl. Teater.
 
Der er fri entre
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder