Joan Armatrading giver koncert i Aalborg

2 august, 2012 | 08:57
Joel Anderson

 

Den britisk-caribiske singer/songwriter Joan Armatrading kommer til Aalborg for at give koncert under festivalen Aalborg i Rødt. På hjemmebane hentes komikerne Lasse Rimmer, Carsten Bang, Omar Marzouk og Ruben Søltoft til Aalborg for at underholde med stand-up.
Program for koncert og stand-up på Skrå-en i Nordkraft under Aalborg i Rødt 2012:
Tirsdag den 28/8 kl. 20: Lasse Rimmer – “Komiker” – extra show.
Fredag den 31/8 kl. 20: Joan Ar-matrading – “Starlight Tour 2012”
Lørdag den 1/9 kl. 20: Carsten Bang, Omar Marzouk og Ruben
Søltoft – ”Comezy Zoo On Tour”
Joan Armatrading:
Den altid samfundspolitisk engagerede Joan Armatrading er ofte blevet sammenlignet med Tracy Chapman, Janis Ian og Suzanne Vega. Siden debutalbummet ”Whatever´s for Us” i 1972 har hun blandt andet markeret sig med hits som “Love and Affection”, “Willow”, “Drop The Pilot” “Me Myself” og ”Lovers Speak.”Den berømte singer-songwriter er 3 gange Grammy nomineret.
 
Lasse Rimmer – “Komiker”:
KOMIKER” er et show om at opdage, hvor fedt det er at være til grin for resten af børnehaveklassen allerede som 5-årig sokkedukkefører, og så bruge resten af livet på at holde fast i den følelse. Et show om lysten til at pege fingre ad alt og al-le, men især ad sig selv. Et show om at være ”KOMIKER”, før man er noget andet.
 
Comedy Zoo On Tour:
Ruben Søltoft
Til trods for at Ruben Søltoft først markerede sig på comedy-scenen i efteråret 2010, så er han allerede en efterspurgt komiker. Og det er der en årsag til. For bag det charmerende væsen gemmer sig en forrygende fantasi, der omsat til supersjove jokes og skarpe leveringer satte ham i førerfeltet fra det øjeblik han trådte på scenen ved DM i stand-up 2010. Han har på rekordtid opbygget en stor fanskare og opnået landsdækkende succes for sin medvirken i “Live fra Bremen” på TV2.
Omar Marzouk
Omar Marzouk har gennem årene bidraget med utallige satiriske aHA!-oplevelser til mange af de store samtaleemner herhjemme og begejstret tv-seere, publikum og anmeldere med sine nuancerede pointer, som han godmodigt kaster ud i samfundet til grin og diskussion. Omar har kunnet opleves i “Omars Ark” på DR2 samt i det anmelderroste one man show “Omskåret”, der blandt andet har fået fem stjerner i BT, fire stjerner i Børsen og fire hjerter i Politiken, og nu er ude på dvd. Omar har også i sæsonen 2011/12 kunne opleve i den anmelder roste teaterforestilling ”Mogens og Mahmoud” hvor han spillede stærkt op mod Flemming Jensen.
Carsten Bang
I efteråret 2011 kunne Carsten Bang opleves i sit seneste one man show “Pluk-ker kameler”, hvor han gav sit bud på, hvordan man tackler uafklarede proble-mer med andre – og hvordan man accepterer dét, der egentlig strider imod ens idealer og ønsker; Man plukker kameler! Showet blev anbefalet af Børsen som “lidt af et pletskud”, ligesom det fik fire hjerter i Politiken og ord som “(Carsten Bang, red.) hører til i superligaen” med på vejen. Og det er sandt at Carsten til-hører superligaen, en placering han har opnået ved ALTID at udfordre genren og insistere på indhold og kvalitet og på at bryde rammerne for hvad man kan tale om på en stand-up scene.
Billetter kan købes via www.skraaen.dk
Tid og sted: Aalborg i Rødt afholdes den 28. august – 2. september 2012.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder