Cykelløb i Aalborgs gader og autografjagt i Friis

25 juli, 2012 | 08:40
Arkiv

 

Lørdag 28. juli kl. 16 lægger gaderne i Aalborg midtby asfalt til det professionelle cykelløb ”Handelsbanken – Dana A-Kasse Grand Prix”, som giver fest og farver med masser af spændende aktiviteter.
 
Løbet køres over en time, og rytterne vil cykle på en lukket rute i centrum af byen. Sidste år havde løbet deltagelse af Michael Rasmussen “Kyllingen” samt Tour de France-profilen Lars Bak. Igen i år satses der på at have deltagelse af store danske profiler, og sikkert er det, at alle interesserede kan møde rytteren Michael Rasmussen før løbet. Sammen med holdejer Christina Hembo fra Christina Watches kan man møde Michael Rasmussen til autografskrivning i Friis ved kunstvæggen på Plan 0 kl. 14.30-15.00.
 
Allerede i ugen op til cykelløbet er der mulighed for at varme op i Intersport i Friis, hvor der er opstillet en cykelsimulator fra mandag 23. juli til og med fredag 27. juli. Alle er velkomne til at sætte sig i sadlen og prøve kræfter med et kendt Tour de France-bjerg, og der er lækre præmier på højkant til de hurtigste.
Det er også i juli, Friis åbner dørene til Trendzonen, hvor man fra fredag 27. juli kan gå på oplevelse i flotte udstillinger med nyheder fra butikkerne i Friis, ligesom både børn og voksne kan prøve kræfter med et sjovt, interaktivt spil. Trendzonen er indrettet i lokalet ved Gina Tricot på Plan 1 i Friis Aalborg Citycenter.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder