Intim-koncert på Artbreak Hotel Rantzausgade 5

26 juni, 2012 | 05:29

Lørdag 30. juni kl. 16, fri entré (men hatten går måske rundt)
Dørene åbnes kl. 15
 
Arrangement: Artbreak Hotel v. Nils Sloth tlf. 2346 5043
 
 
Stilrent er det bestemt ikke. Tværtimod. Essensen i The Wood findes nemlig lige i mødet mellem genrer, kulturer, sprog og nationaliteter. Et møde hvor to personer med hver sin musikalske baggrund sammen skaber et nyt og originalt udtryk.
Duoen udgøres af af den finske sangerinde Mirja Klippel og den danske guitarist Alex Jønsson, som har baggrund i hhv. folkemusikken og jazzmusikken. Således trækker The Wood på inspiration fra såvel oldgamle finske sangteknikker og tekster, som fra jazzens improvisatoriske og eksperimenterende verden. Og stort set alt derimellem i øvrigt!
Det hele bliver revet fra hinanden, kastet op i luften og på ny sat sammen af duoen, der med stor indlevelse og spilleglæde præsenterer dette for publikum.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder