Vikingespillet Thors Hammer på Lindholm Høje

25 juni, 2012 | 11:23
Presse

Samlings-Teatret har overtaget traditionen om vikingespil på Lindholm Høje
 
THORS HAMMER
22. JUNI – 7. JULI (EXCL D. 24. JUNI & D. 1. JULI)
HVERDAGE KL. 19:00
WEEKEND KL. 15.30
 
RESUMÉ
Der er oprør i Valhal – Thors elskede hammer, Mjølner, er forsvundet. Som om det ikke var nok, er Loke også væk, og Thor er naturligvis rasende. De andre guder hjælper Thor med at lede efter Loke og Mjølner, og guderne havner undervejs på Lindholm Høje, hvor de blandt andet møder en munk, der desperat forsøger at omvende alle til kristendommen, en vølve, som tror ragnarok er lige over os, en drikfældig høvding og mange andre mennesker.
Imens har jætterne i Udgård fået nys om, at Thors hammer er forsvundet, og de ankommer til Lindholm Høje for at forsøge at få hammeren fra Loke. Det hele ender i en kamp, hvoralle er imod alle, men hvem vinder? Er ragnarok brudt ud, og hvad skal der ske med det elskede Lindholm Høje?
Tag familien med og oplev et vikingespil uden lige!
Kom og se Torben Zeller i rollen som Odin.
 
Find os på facebook!
http://www.facebook.com/events/299518980133559/
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder